Logo-billede

Persondatapolitik og cookies

I Pudendal Neuralgi Foreningen (PNF) vil vi efter bedste evne sikre dine og andres  personoplysninger.
I vores persondatapolitik har vi beskrevet, hvordan vi behandler personoplysninger, når du benytter vores hjemmeside, abonnerer på nyhedsbrev eller er medlem hos os.

Kontakt og persondataansvarlig

PNF er dataansvarlig for de eventuelle personoplysninger der behandles, når du er medlem hos os eller benytter vores hjemmeside, nyhedsbreve mv.

Dine rettigheder fremgår af Datatilsynets hjemmeside ”https://www.datatilsynet.dk/borger/hvad-er-dine-rettigheder”.

Forening
Pudendal Neuralgi Foreningen
c/o Formand
adresse
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: -

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål

Hjemmesiden, almindelig brug
Vi indsamler ikke oplysninger med henblik på at kunne identificere besøgende på hjemmesiden eller på anden måde at registrere personhenførbare informationer.

Hjemmesiden, formular eller e-mail om optagelse som medlem.
Hvis du anmoder om optagelse som medlem i Pudendal Neuralgi Foreningen, indsamler vi oplysning om dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, med henblik på at vi kan kommunikere med dig elektronisk eller via post. Oplysningerne opbevares så længe du fortsat er medlem af foreningen og benyttes alene internt i foreningen og vil ikke blive videregivet til nogen uden for foreningen.

Hjemmesiden, tilmelding til nyhedsbrev
Hvis du tilmelder dig at modtage Pudendal Neuralgi Foreningens nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn og e-mailadresse. Oplysningerne opbevares indtil du framelder dig modtagelsen af foreningens nyhedsbrev eller mailkontoen nedlægges.  

Om brug af cookies

Hjemmesiden benytter ”Joomla”-CMS system, der alene anbringer en almindelig anonym sessionscookie på din computer, telefon eller tablet, der udløber, når du forlader hjemmesiden. Cookien har alene betydning for afviklingen af selve hjemmesiden og indeholder ingen personlige oplysninger.

Senest opdateret 12. juni 2022